ongoing jelentése magyarul

Ongoing jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Ongoing magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

ongoing jelentése melléknév közepesen gyakori

  • folyamatban levő

ongoing jelentése példamondatokkal

We must condemn the historical and ongoing impacts of colonization. - El kell ítélnünk a gyarmatosítás történelmi és folyamatban lévő hatásait.

Who still even acknowledges the ongoing pandemic today? - Ki ismeri még ma is a folyamatban lévő világjárványt?

I can't comment on an ongoing investigation. - A folyamatban lévő nyomozásról nem tudok nyilatkozni.

Consent is ongoing, and your feelings and boundaries matter. - A beleegyezés folyamatban van, és az érzései és a határai számítanak.

The search for the missing girls is still ongoing. - Az eltűnt lányok keresése még mindig tart.

The museum also offers ongoing professional training workshops for teachers. - A múzeum folyamatos szakmai továbbképzéseket is kínál a tanárok számára.

These theories remain controversial and are the subject of ongoing work. - Ezek az elméletek továbbra is ellentmondásosak, és folyamatban lévő munka tárgyát képezik.

Ongoing jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További ongoing példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: ongoing jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha ongoing jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.