imagine jelentése magyarul

Imagine jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Imagine magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

imagine jelentése ige gyakori

Ragozása: imagines, imagining, imagined

  • elképzel, fogalmat/képet alkot magának valamiről
  • beképzel valamit
  • hisz, feltételez valamit

imagine jelentése példamondatokkal

Can you imagine what life was like before electricity came along? - El tudja képzelni, milyen volt az élet az elektromosság megjelenése előtt?

I can't imagine what life on another planet would be like. - Nem tudom elképzelni, milyen lenne az élet egy másik bolygón.

We don't really imagine those things until we experience them. - Nem igazán képzeljük el ezeket a dolgokat, amíg meg nem tapasztaljuk.

It's the most horrible thing you could imagine. - Ez a legszörnyűbb dolog, amit el tudsz képzelni.

It's difficult to imagine life without television or the Internet. - Nehéz elképzelni az életet televízió vagy internet nélkül.

We are never as happy or as unhappy as we imagine. - Soha nem vagyunk olyan boldogok vagy boldogtalanok, mint képzeljük.

How do you imagine our vacation together will actually go? - Hogyan képzeli el, hogy a közös nyaralásunk ténylegesen telik?

Imagine jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További imagine példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: imagine jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha imagine jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.