anthropology jelentése magyarul

Anthropology jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Anthropology magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

anthropology jelentése főnév közepesen gyakori

Többes száma: anthropologies

  • embertan
  • antropológia

anthropology jelentése példamondatokkal

He is hailed as the father of modern anthropology. - A modern antropológia atyjaként emlegetik.

Remember that anthropology is still a young science. - Ne feledje, hogy az antropológia még fiatal tudomány.

His degree in cultural anthropology shapes his thirst to socially experiment. - Kulturális antropológiai diplomája formálja a társadalmi kísérletezés iránti vágyát.

Anthropology is the scientific demand for social patterns in human cultures. - Az antropológia az emberi kultúrák társadalmi mintáinak tudományos igénye.

Have you ever studied anthropology? - Tanult már valaha antropológiát?

The study of theology is comprised of philosophy, history and anthropology. - A teológia tudománya filozófiából, történelemből és antropológiából áll.

Evolutionary anthropology is based in natural science and social science. - Az evolúciós antropológia a természet- és társadalomtudományon alapul.

Anthropology jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További anthropology példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: anthropology jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha anthropology jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.