multinational jelentése magyarul

Multinational jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Multinational magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

multinational jelentése melléknév közepesen gyakori

  • nemzetközi

multinational jelentése főnév kevésbé gyakori

  • nemzetközi cég

multinational jelentése példamondatokkal

Some multinational corporations pay almost no taxes. - Egyes multinacionális vállalatok szinte egyáltalán nem fizetnek adót.

The multinational corporation lowered the price of several products. - A multinacionális vállalat több termék árát csökkentette.

My sister works as a secretary in a big multinational. - A nővérem titkárnőként dolgozik egy nagy multinacionális vállalatnál.

They work for a multinational company. - Egy multinacionális cégnél dolgoznak.

It's not enough to bemoan the greed of the multinational corporations. - Nem elég siránkozni a multinacionális vállalatok kapzsiságán.

Multinational jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További multinational példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: multinational jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha multinational jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.