legislation jelentése magyarul

Legislation jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Legislation magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

legislation jelentése főnév gyakori

Többes száma: legislations

  • törvényhozás

legislation jelentése példamondatokkal

Changes to legislation are not within the domain of the court. - A jogszabályi változások nem tartoznak a bíróság hatáskörébe.

Existing legislation does not take diversity of races into account. - A meglévő jogszabályok nem veszik figyelembe a fajok sokféleségét.

Rightists often dislike regulatory legislation. - A jobboldaliak gyakran nem szeretik a szabályozó jogszabályokat.

This kind of restrictive legislation is bound to hobble the economy. - Az effajta korlátozó törvények megzavarják a gazdaságot.

This legislation constitutes a full-fledged attack on consumer rights. - Ez a jogszabály teljes körű támadást jelent a fogyasztói jogok ellen.

Congress failed to enact any useful legislation during the entire session. - A kongresszus nem hozott semmilyen hasznos jogszabályt a teljes ülésszak alatt.

Legislation jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További legislation példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: legislation jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha legislation jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.