international jelentése magyarul

International jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. International magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

international jelentése melléknév nagyon gyakori

  • nemzetközi

international jelentése példamondatokkal

He's taking part in an international contest. - Nemzetközi versenyen vesz részt.

An international language would be most useful for humanity. - Egy nemzetközi nyelv lenne a leghasznosabb az emberiség számára.

The army has lost control over the international airport. - A hadsereg elvesztette az irányítást a nemzetközi repülőtér felett.

Don't say anything to the international press. - Ne mondjon semmit a nemzetközi sajtónak.

The international situation is becoming grave. - A nemzetközi helyzet egyre súlyosabb.

Such international cooperation produced great results. - Az ilyen nemzetközi együttműködés nagyszerű eredményeket hozott.

The international community must address the wounds of colonization. - A nemzetközi közösségnek kezelnie kell a gyarmatosítás sebeit.

International jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További international példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: international jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha international jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.