facility jelentése magyarul

Facility jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Facility magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

facility jelentése főnév nagyon gyakori

Többes száma: facilities

  • könnyűség
  • könnyedség
  • képesség
  • adottság
  • tehetség

facility jelentése példamondatokkal

The monsters were trying to break out from the military facility. - A szörnyek megpróbáltak kitörni a katonai létesítményből.

In addition to sports, numerous concerts were held in the facility. - A sport mellett számos koncertet is tartottak a létesítményben.

Where is the nuclear waste storage facility? - Hol található a nukleáris hulladéktároló?

The facility also includes the athletic department offices and classroom space. - A létesítmény magában foglalja az atlétikai osztály irodáit és az osztálytermeket is.

Her facility with English is wonderful. - Az angol nyelvtudása csodálatos.

The university should provide more laboratory facilities. - Az egyetemnek több laboratóriumi lehetőséget kellene biztosítania.

Only members of the company are entitled to use the facilities. - A létesítmények használatára csak a társaság tagjai jogosultak.

Facility jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További facility példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: facility jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha facility jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.