biologist jelentése magyarul

Biologist jelentése magyarul az angol-magyar webszótárban. Biologist magyar fordítása példákkal és kifejezésekkel.

biologist jelentése főnév kevésbé gyakori

Többes száma: biologists

  • biológus

biologist jelentése példamondatokkal

The biologist is proud of his historic discovery. - A biológus büszke történelmi felfedezésére.

She wants to become a biologist to help protect the environment. - Biológus szeretne lenni, hogy segítsen megvédeni a környezetet.

I've been a biologist for over thirty years. - Több mint harminc éve vagyok biológus.

We need to have this researched by a biologist. - Ezt ki kell kutatnunk egy biológussal.

The biologist observed how the centipede interacted with its environment. - A biológus megfigyelte, hogyan lép kapcsolatba a százlábú a környezetével.

The biologist collected data on the centipede's movement patterns and speed. - A biológus adatokat gyűjtött a százlábú mozgási mintáiról és sebességéről.

The biologist studied the centipede's feeding habits and prey preferences. - A biológus tanulmányozta a százlábú táplálkozási szokásait és zsákmánypreferenciáit.

Biologist jelentése további részletekkel és magyarázatokkal áttekinthető az egynyelvű angol szótárban. További biologist példák és információk a szó használatáról a korpusz oldalakon találhatók.

*Szócikk: biologist jelentése magyarul. A szótár felismeri a ragozott és rendhagyó szóalakokat. Ha biologist jelentése angol iránt érdeklődő barátai, ismerősei számára is érdekes lehet, akkor ossza meg velük az oldalt a Facebook-on.